Skip to content

Arrkorreksjon

Huden former arr som en naturlig respons på skader eller operasjoner, men noen ganger kan arrene bli ujevne eller mindre pene.

Vurderer du arrkorreksjon?

Det er vanlig å ønske seg en forbedring av et eller flere arr på kroppen. Imidlertid er det slik at det kan være vanskelig å forbedre arr som først har dannet seg og særlig hvis du har en tendens til å lage stygge arr.

Huden former arr som en naturlig respons på skader eller operasjoner, men noen ganger kan arrene bli ujevne eller mindre pene. Dette kan blant annet skyldes feil arrbehandling eller overreaksjon fra kroppen. Mange ønsker å forbedre utseendet på arrene sine, men det kan være utfordrende å gjøre dette, spesielt hvis man har en tendens til å danne stygge arr. Resultatet av arrkorreksjon avhenger også av hvor på kroppen arret befinner seg.

Vårt mål er å hjelpe deg med å oppnå dine ønskede resultater. Vi tilbyr konsultasjoner hvor du kan diskutere dine mål og behov, samt få informasjon om ulike behandlingsalternativer.

Vi samarbeider tett med hver enkelt pasient for å skreddersy den optimale løsningen basert på deres individuelle utgangspunkt, behov og ønsker.

 

Du er velkommen til å kontakt oss for en uforpliktende samtale

Som kunde hos Stavanger Plastikkirurgi AS er du i de beste hender, og du er forsikret gjennom Norsk Pasientskadeerstatning (NPE).

Medisinsk ansvarlig plastikkirurgisk:
Bjørn Tore Haga

Medisinsk ansvarlig laser/injeksjoner:
Thale Riisøen

Ønsker du konsultasjon eller svar på spørsmål?

Register Here to Attend

Fill in the form, or, if you prefer, Send Us An Email