Om klinikken

Stavanger Plastikkirurgi AS tilbyr legespesialisttjenester innen topp moderne kosmetisk kirurgi, generell plastikkirurgi, mindre håndkirurgi samt behandlinger, analyse og rådgivning for god hudhelse. Klinikken ligger sentralt på Madla utenfor Stavanger og har flotte lyse lokaler med moderne medisinsk utstyr. Både ankomst og avreise fra klinikken ligger usjenert til for å sikre eventuelle behov for diskresjon.

Bestill konsultasjon

Ønsker du konsultasjon fra vår lege eller svar på spørsmål? Fyll ut skjema og vi kontakter deg!

Hvorfor velge Stavanger Plastikkirurgi?

 • Vi driver kun med kosmetisk kirurgi og kosmetisk-medisinske hudbehandlinger, ikke alt mulig annet. Våre ansatte har ekstra fokus og kunnskap om de spesielle behov du har med tanke på dette.
 • Alle våre ansatte er offentlig godkjente og erfarne spesialister i sitt fagfelt for maksimal trygghet.
 • Vi har fokus på å være topp faglig oppdatert, for eksempel er våre kirurger på minimum 3 faglige konferanser/kongresser årlig.
 • Vi har dyktige og erfarne norske kirurger du kan kommunisere godt med.
 • Uforpliktende konsultasjon. Lav terskel for å snakke med oss om det du ønsker hjelp til.
 • Vaktordning 24 timer i døgnet etter operasjon ved behov for medisinsk hjelp.
 • Unik personlig service og oppfølging. Klinikken er ikke tilknyttet en stor kjede –eid av helsepersonell, ikke profittfokuserte investorer.
 • Du får ditt eget private rom til oppvåkning etter operasjonen, ikke et stort fellesrom som andre klinikker har.
 • Mulighet for ekstra diskresjon med diskrè inn- og utkjøring fra klinikken.
 • Topp kvalitet på alt av medisinsk utstyr og produkter inkludert FDA godkjente proteser og markedets beste garantiordninger.
ansatte i stavanger plastikkirurgi

Stavanger Plastikkirurgi har følgende 3 punkter som rettesnor for vår virksomhet

 1. Resultat – Resultatet er det du som kunde kommer til oss for. Vi har stort fokus på at du innenfor det som er mulig skal oppnå det du ønsker. Enten du vil forbedre det du har eller gjenopprette det som var, er målet det samme: å følge det skandinaviske naturlige skjønnhetsidealet med naturlige attraktive proposjoner og riktig balanse. Har du medisinske grunner for å ønske operasjon følger vi norske eller internasjonale anerkjente retningslinjer for korrekt behandling. Vårt mål er at du alltid skal være ”i de beste hender” –bokstavelig talt.
 2. Minst ubehag – At våre kunder skal ha minst mulig ubehag er noe vi prioriterer svært høyt og vi prøver alltid å strekke oss ekstra langt for at du ikke skal ha vondt i forbindelse med et inngrep. For mange er dette med smerte og ubehag en viktig grunn til å man kvier seg for å gjennomgå en behandling eller operasjon – målet for oss er at du skal få den aller beste opplevelse som er mulig med tanke på ubehag.
 3. Trygghet – Din trygghet er veldig viktig. Alt av medisinsk personale er godkjente spesialister med lang erfaring og alle har fokus på din trygghet. Vi bruker bare moderne og anerkjente behandlingsmetoder og utstyr og benytter oss av et informasjons- og oppfølgingsopplegg av høyeste klasse. Vårt mål er som sagt at du alltid skal være ”i de beste hender” –bokstavelig talt.

Diverse informasjon

Før større inngrep inngås det en kontrakt mellom klinikken og pasienten, som er utarbeidet med utgangspunkt i en avtale mellom forbrukerombudet og Norsk Plastikkirurgisk Forening.

Betaling gjøres senest på operasjonsdagen. Betaling med bankoverføring er foretrukket. Kvittering medbringes på operasjonsdagen. Du kan også betale med kredittkort (kortselskapets eventuelle provisjon kommer da i tillegg) eller kontant (ta med nøyaktig beløp, vi har ikke veksel).

Vi kan bistå med hjelp til finansiering om du skulle trenge det.

Alle pasienter som opereres ved klinikken er forsikret og dekket av Norsk Pasientskade Erstatning (NPE).