Medisinske hudkremer

Hos oss i Stavanger Plastikkirurgi så bruker vi både våre egne tilpassede kremer samt at vi fører hele serien fra den verdenskjente dermatologen Dr. Zein Obagi, nemlig ZO Skin Health og ZO Medical.

Bestill konsultasjon

Ønsker du konsultasjon fra vår lege eller svar på spørsmål? Fyll ut skjema og vi kontakter deg!

Medisinske hudkremer – de som faktisk virker

Mange bruker tusenvis av kroner på hudkremer som har lite annen effekt enn å fukte og gi velvære. Det finnes imidlertid kremer som er av en helt annen styrke og virkning som faktisk virkelig gjør positive forandringer for huden din både med tanke på utseendet, foryngelse og helse. Siden disse kremene ofte krever legegodkjenning kalles de gjerne for medisinske hudkremer. 

Hos oss i Stavanger Plastikkirurgi så bruker vi både våre egne tilpassede kremer samt at vi fører hele serien fra den verdenskjente dermatologen Dr. Zein Obagi, nemlig ZO Skin Health og ZO Medical. Disse seriene består av en rekke aktive og fantastiske kremer som vår kosmetiske sykepleier tilpasser akkurat din hud etter grundig analyse. Et slikt kremprogram vil både fungere alene eller ofte enda bedre i kombinasjon med andre behandlinger. Les mer om dette her.

Hva er Obagis kremserie?

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger.  De kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse. Dr. Obagi har utviklet to ulike kremserier – ZO Medical med terapeutiske løsninger og ZO Skin Health med forebyggende og daglig hudpleie.

Vi på Stavanger plastikkirurgi har mange års erfaring med aktive medisinske hudkremer og med siste generasjon av det 3-dimensjonale hudanalyseverktøyet VISIA vil vi kunne tilby deg et spesialtilpasset program perfekt tilpasset din hud. Både med tanke på å reparere eventuelle skader som har oppstått samt behandle ulike aldringstegn og forebygge mot det som skal komme.

Fyll ut og send inn «Bestill konsultasjon» skjema på siden eller ring oss på telefon 51 55 85 00 for å bestille time.

Velkommen til Stavanger Plastikkirurgi!