Skip to content

Dermapen

Med økende alder vil huden utvikle en rekke endringer som vi alle kjenner så altfor godt, nemlig det vi samlet kan kalle aldring.

Bestill konsultasjon

Ønsker du konsultasjon fra vår lege eller svar på spørsmål? Fyll ut skjema og vi kontakter deg!

Vennligst ikke del personsensitive opplysninger i henvendelsen.

Avhengig av livsstil og gener så utvikler huden seg ulikt, men for de aller fleste så vil huden bli tynnere, slappere og mindre elastisk, rynkete og få misfarginger som pigmentflekker, blodkar og avskallinger. Heldigvis finnes en rekke ting du kan gjøre for å både forhindre, bremse og behandle slike forandringer. En av de aller best dokumenterte måtene å gjøre dette på har faktisk vist seg å være å stikke små tynne nåler i huden og det er her Dermapen kommer inn!

Hvordan virker Dermapen?

Dermapen virker altså ved å lage mange bittesmå hull i huden. Dette lager ingen skader i huden, men huden blir lurt til å tro den blir skadet. Den reagerer derfor ved å frigi vekststoffer som blant annet danner nye kollagen- og elastinfibre.

Resultatet blir en fornyet og strammere hud og dette er en virkningsmekanisme som er meget godt vitenskapelige dokumentert faktisk fungerer.

Et av problemene med å tilføre ulike kremprodukter på huden er at hudens naturlige barriere er veldig selektiv på hva det slipper igjennom i kroppen, noe som gjør at mange kremer ikke tilfører annet enn overfladisk fuktighet mens virkestoffene aldri når frem til der det trengs. Med Dermapen har vi i tillegg til selve stimuleringen perforeringen gjøre, også muligheten til å tilsette ulike virkningsstoffer kjent fra mange hudkremer slik som hyaluronsyre, peptider, vekstfaktorer og vitaminer og faktisk fysisk tilføre disse stoffene direkte helt ned i dypet av huden. Det er jo nettopp her regenereringen og oppbyggingen av huden foregår og dermed selvsagt mer effektiv oppbygging og regenerering. Man kan derfor si at Dermapen har altså en dobbelt effektiv effekt på huden!

Hva kan Dermapen brukes mot?

  • Generell hudforbedring
  • Rynker/linjer og store porer
  • Pigmenteringer
  • Atrofiske arr og aknearr
  • Akne (kviser)
  • Strekkmerker
  • Brannskader/uelastisk hud

Hvem passer til dermapen behandling?

For noen er det et ønske om å få en bedre hudkvalitet og å bremse opp aldringsprosessen, mens for andre igjen er det behov for omfattende reparasjon etter skader for eksempel etter overdreven soling. Uansett grunn så vil de fleste ha god effekt av Dermapen behandling og det er svært få som ikke bør eller kan ha slik behandling! 

Kontakt oss da vel!

Alle Dermapen behandlinger gjøres av spesialutdannet kosmetisk sykepleier. Hun vil guide deg igjennom behandlingene på en trygg og god måte samt eventuelt anbefale andre tiltak for en best mulig hudhelse for deg, vi har selvsagt også erfaren plastikkirurg tilgjengelig ved behov. Enten du lurer på mer angående Dermapen eller hudbehandlinger, kontakt oss gjerne på telefon 51 55 85 00 eller send en forespørsel gjennom kontaktskjemaet til høyre på denne siden.

Velkommen til oss i Stavanger Plastikkirurgi!

Register Here to Attend

Fill in the form, or, if you prefer, Send Us An Email