Skip to content

Fettsuging av bryster hos menn

Permanent fettfjerning med fettsuging (også kalt liposkulptur) er etter brystforstørrelse det aller vanligst utførte kosmetisk kirurgiske inngrep i verden.

Bestill konsultasjon

Ønsker du konsultasjon fra vår lege eller svar på spørsmål? Fyll ut skjema og vi kontakter deg!

Vennligst ikke del personsensitive opplysninger i henvendelsen.

For noen menn fører størrelsen på bryst til sjenanse for både badesituasjoner og ovenfor partner. Brystene består av både fett og kjertel og avhengig av hva det er for mye av, kan fettsuging av brystpartiet hos menn gjøres enten alene eller sammen med fjerning av brystkjertelvev. 

Fettsuging av brystpartiet er et trygt inngrep og man er som regel raskt tilbake på jobb igjen. Det er nødvendig med kompresjonsbånd eller vest i 4-6 uker etter operasjonen. Dette tas med på operasjonen og du vil få full informasjon hvordan du gjør dette av kirurgen. Les mer om fettsuging og hvordan operasjonene foregår.

Vi håper dette har gitt deg noe av den informasjonen du trenger angående fettsuging av brystene. Du kan bestille uforpliktende konsultasjon hos vår dyktige og erfarne plastikkirurger som har særlig kompetanse på fjerning av brystutvikling hos menn ved å fylle ut kontaktskjema på denne siden eller via e-post klinikk@stapla.no. Du kan også ringe oss på telefon 51 55 85 00.

Medisinsk ansvarlig for operasjoner og inngrep er plastikkirurg Bjørn Tore Haga.

Register Here to Attend

Fill in the form, or, if you prefer, Send Us An Email