Skip to content

Fettsuging av knær/legger/ankler

Permanent fettfjerning med fettsuging (også kalt liposkulptur) er etter brystforstørrelse det aller vanligst utførte kosmetisk kirurgiske inngrep i verden.

Bestill konsultasjon

Ønsker du konsultasjon fra vår lege eller svar på spørsmål? Fyll ut skjema og vi kontakter deg!

Vennligst ikke del personsensitive opplysninger i henvendelsen.

Det er ikke uvanlig med ønske om å fettsuge et eller flere av følgende områder: knær, legger og ankler. Særlig innsiden av knærne og øvre del av leggene kan det hos mange være økt fettmengde. Resultatene etter fettsuging kan bli gode og faktisk føre til bedret blodsirkulasjon i bena.

Etter fettsuging av legger og ankler kan det komme hevelse samt ubehag eller smerter. Det er derfor viktig å bruke gode støttestrømper over lengre tid, 3-4 uker minimum, helst 6 uker. Det er også viktig med fysisk aktivitet etter operasjon og i noen tilfeller anbefales fysioterapi. Les mer om fettsuging og hvordan operasjonene foregår.

Vi håper dette har gitt deg noe av den informasjonen du trenger angående fettsuging av knær, ankler og legger. Du kan bestille uforpliktende konsultasjon hos vår erfarne og dyktige plastikkirurger ved å fylle ut kontaktskjema på denne siden eller via e-post klinikk@stapla.no. Du kan også ringe oss på telefon 51 55 85 00.

Medisinsk ansvarlig for operasjoner og inngrep er plastikkirurg Bjørn Tore Haga.

Register Here to Attend

Fill in the form, or, if you prefer, Send Us An Email