Skip to content

Fettsuging av magen

Permanent fettfjerning med fettsuging (også kalt liposkulptur) er etter brystforstørrelse det aller vanligst utførte kosmetisk kirurgiske inngrep i verden.

 

Bestill konsultasjon

Ønsker du konsultasjon fra vår lege eller svar på spørsmål? Fyll ut skjema og vi kontakter deg!

Vennligst ikke del personsensitive opplysninger i henvendelsen.

Magen er et populært område for fettsuging og gir mulighet for meget godt resultat. Særlig hos menn er dette et område hvor det samles fett som kan være vanskelig å slanke bort. Også kvinner med god hudkvalitet kan fettsuges med godt resultat, men foreligger det strekkmerker og mye ekstra hud, vil det ofte behøves full eller minibukplastikk i tillegg til fettsugingen for fullgodt resultat.

Det er vanligvis fett under og rundt navlenivå som fettsuges mest effektivt. Fett i øvre del av magen fjernes med noe større mulighet for ujevnheter. Det er også vanlig å ønske å fettsuge flankene i tillegg når man fettsuger magen og hos mange vil også kirurgen anbefale å gjøre dette for et fullgodt resultat. Les mer om fettsuging og hvordan operasjonene foregår.

Vi håper dette har gitt deg noe av den informasjonen du trenger angående fettsuging av magen. Du kan bestille uforpliktende konsultasjon hos vår dyktige og erfarne plastikkirurger ved å fylle ut kontaktskjema øverst på siden eller via e-post klinikk@stapla.no. Du kan også ringe oss på telefon 51 55 85 00.

Medisinsk ansvarlig for operasjoner og inngrep er plastikkirurg Bjørn Tore Haga.

Register Here to Attend

Fill in the form, or, if you prefer, Send Us An Email