Skip to content

VISIA hudanalyse

Med 7 generasjon VISIA hudanalyse så har Stavanger Plastikkirurgi nå muligheten til å undersøke huden din ikke bare i overflaten, men også i dybden! 

Bestill konsultasjon

Ønsker du konsultasjon fra vår lege eller svar på spørsmål? Fyll ut skjema og vi kontakter deg!

VISIA – hudanalyse i 3 dimensjoner!

Med 7 generasjon VISIA hudanalyse så har Stavanger Plastikkirurgi nå muligheten til å undersøke huden din ikke bare i overflaten, men også i dybden! Det er nemlig slik at mange hudskader og problemer ligger i mellomhuden og dermed kan være skjult av nydannede overhudsceller. Med VISIA hudanalyse så kan vi derfor skreddersy behandlinger som er mye mere presise og korrekte for akkurat din ansiktshud enn det man kan gjøre ved å bare se på deg!

Hvordan foregår undersøkelsen?

Undersøkelsen tar bare to minutter og foregår ved at du fotograferes fra 3 ulike vinkler – maskinen gjør alt arbeidet, du trenger ikke gjøre annet enn å ha øynene lukket. Ved hjelp av en spesiell blits, krysspolariseringsfilter og UV lys så fotograferes huden din, analyseres og vises på dedikert datamaskin. Deretter vil vår spesialutdannede sykepleier gå igjennom bildene med deg og legge opp forslag til tiltak du kan gjøre for huden din.

Hva undersøkes?

VISIA vil undersøke en rekke ting med huden din, blant annet pigmentflekker, solskader, rynker, hudstruktur, porer, blodkar og også porfyriner som angir om du har en spesiell bakterie som gir økt risiko for kviser. Den viser til og med din huds kronologiske alder.

Hva slags behandlinger er aktuelle?

For noen er det et ønske om å bremse opp aldringsprosessen, for andre er det ønsket å gjøre huden sunnere og med et yngre utseende mens for andre igjen er det behov for omfattende reparasjon etter skader for eksempel etter overdreven soling. Avhengig av hva det er du ønsker å oppnå og hva slags problemer huden din har, vil det være en rekke behandlinger som vil være bra for huden. Særlig aktuelle er medisinske kremprogrampeelinger, nålebehandlinger, muskelavslappende injeksjonsbehandlingerhyaluronsyrefillere, overføring av eget fett eller borttagning av hudoverskudd (kirurgi) – alt avhengig av hva du selv ønsker og hvor «hardt» du ønsker å gå til verks.

Vår behandler vil guide deg igjennom hudanalysen og gi forslag til hvilke tiltak som er optimal  for akkurat din hud. Ring oss i dag på 51 55 85 00 for å bestille time eller send en forespørsel via kontaktskjema på denne siden.

Velkommen til Stavanger Plastikkirurgi!

Register Here to Attend

Fill in the form, or, if you prefer, Send Us An Email